Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

halleluja


någon oroades över att syret tar slut
någon stönade att kuken var klar
någon skrev att han aldrig kommer ut
någon grät att ett finger föll av

någon skrek i panik

men alla vet att vi levde förut

det är en ny tid
efter varje tanke följer ett krig

och gud vet att det aldrig tar slut




Fri vers av blåljus
Läst 234 gånger
Publicerad 2007-01-08 05:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

blåljus
blåljus