Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En dag ser man inte längre allt i svarta nyanser


Du får mig att le
jag undrar bara hur
vad var det som fick mig att se
att jag funnit dig är en oumbärlig tur

Jag orkar mig igenom dagen
du ger mig styrkan jag aldrig haft
det liksom bubblar i magen
du ger mig så mycket kraft

Och när jag ändå känner smärta
och allting är upp och ner
då värmer du mitt hjärta
av dina kramar vill jag bara ha mer

Vänskap betyder så mycket
det är det finaste som finns
det lättar på stressen och trycket
jag hoppas du mig alltid minns





Fri vers av Elie
Läst 325 gånger
Publicerad 2007-01-08 08:42



Bookmark and Share


    Lindizz
Otroligt bra skrivet...Tack för fin läsning
2007-01-11

  Freeman
Det bubblar i hela kroppen och själen dansar utan att bli någonsin bli trött, vilken dikt, vilka ord! <3
2007-01-11

    ej medlem längre
Mycket vackert
2007-01-08
  > Nästa text
< Föregående

Elie