Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bländare fyra

Kära

fokus på
ditt leende

allting framför
såväl
som bakom
oskarpt

så vill jag se




Fri vers av Anders P VIP
Läst 345 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-01-08 12:34



Bookmark and Share


  Rachel Roth
endast i nuet kan vi se
2007-01-08

  Söder
Vackert och kärleksfullt. Leende lycka...
2007-01-08
  > Nästa text
< Föregående

Anders P
Anders P VIP