Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

osäker oskuld


strax efter kyssen
då rodnaden försvunnit

vågade hon le




Bunden vers (Haiku) av Hans w-art Westlund VIP
Läst 393 gånger
Publicerad 2007-01-08 21:42



Bookmark and Share


  eatinginside
Söt!
2007-01-08
  > Nästa text
< Föregående

Hans w-art Westlund
Hans w-art Westlund VIP