Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Varje gång du säger farväl

 

 

En spark i magen

om och om igen

för varje gång du säger, farväl

jag har slutat tro på dig nu

för inte skulle väl du

låta chansen slippa undan

att få mörbulta mig igen

 

Mitt huvud tryckt under en vattenyta av kväve

kan inte andas utan håller sakta på att kvävas

och magen värker som om ett djävulens barn

med tio knivskarpa horn skallar min hinna där inuti

 

Och det gör så ont

varje gång, du säger farväl




Fri vers av Flickan*i*L*för*Lycka*
Läst 161 gånger
Publicerad 2007-01-09 02:39



Bookmark and Share


    Nicklas VIP
jag hatar farväl...
behöver väl inte säga mer än så!

Du fångar känslan - som vanligt! =)
2007-01-09

    ej medlem längre
Mm bra..hemskt med avsked.
2007-01-09
  > Nästa text
< Föregående

Flickan*i*L*för*Lycka*
Flickan*i*L*för*Lycka*