Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Satans slyna [bdsm]

Dörren small upp, och där stod hon.
Satans slyna, klädd i lack.
Piskans yl far genom luften,
Och går till attack.
Frökens hav,
Är tusen män som vill vara hennes slav.
Hon har valt en,
Liten ynkrygg fast i handlås.
Hon utnyttjar honom, leker med honom.
Får honom vild med stön och flås.
Han sliter sig låss,
En röd hand får han på kinden.
Och när han kollar upp,
Var Dominan borta med vinden.




Fri vers av Electra von Spindelben
Läst 665 gånger och applåderad av 5 personer
Utvald text
Publicerad 2007-01-09 02:53



Bookmark and Share


  liten_snopp
Underbar dikt, älskar hårheten och dom skarpa orden!
2007-01-09
  > Nästa text
< Föregående

Electra von Spindelben
Electra von Spindelben