Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

förevigt ung

 

    är dagens tanke
        kvällens dröm
           nattens längtan




Fri vers av Xena
Läst 193 gånger
Publicerad 2007-01-09 16:27



Bookmark and Share


  Lars Granlöf
Då gäller det att sträcka sig efter den innan man blir gamal =)
2007-01-10
  > Nästa text
< Föregående

Xena