Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tvivel

 

 

Du såg på mig

och jag såg på dig

visste inte riktigt vad det var

eller vad jag sa

 

Jag såg på dig och du sa okej

men trodde nog inte på mig

 

som vanligt




Fri vers av Flickan*i*L*för*Lycka*
Läst 344 gånger
Publicerad 2007-01-09 19:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Flickan*i*L*för*Lycka*
Flickan*i*L*för*Lycka*