Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag släpper mig fri

Jag släpper alla kroppsminnen fria,
ser dem blekna
som månljus över huden.
Öppnar mina tårkanaler. Rostiga gångar,
ovana droppar i mörkret.
Sorg är salt. Rädsla
smakar adrenalin.
Tillit har jag inte provat än.




Fri vers av Sara Boström
Läst 453 gånger
Publicerad 2005-01-16 20:52



Bookmark and Share


    Ms Field
Oj oj vad starka ord. De lämnar verkligen inte mig oberörd.

Absoluta favoritstycket:

"Sorg är salt. Rädsla
smakar adrenalin.
Tillit har jag inte provat än."

och nästa favvis:

"Jag släpper alla kroppsminnen fria,
ser dem blekna
som månljus över huden."
2006-06-27
  > Nästa text
< Föregående

Sara Boström
Sara Boström