Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

januari


hårda stormvindar
förändrat sinnestillstånd

men det går över




Bunden vers (Haiku) av Hans w-art Westlund VIP
Läst 372 gånger
Publicerad 2007-01-09 22:42



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Började genast fundera hur sinnestillståndet månne ändrades
av stormarna, till dte bättre eller till det sämre,
hmm....men det får man väl avgöra själv
efter att ha läst denna haiku antar jag!
2007-01-12

  ÖveralltMilla
Mmm.. just så!
2007-01-11
  > Nästa text
< Föregående

Hans w-art Westlund
Hans w-art Westlund VIP