Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I väntan på ett mirakel


De
Är båda gäster
i ett vamt
Utland
men beter sig som fån

Vågar inget annat än titta
Ingen vet vad den andre heter
Sittandes som bordsgrannar på kvällen
och beter sig som \"Shakespeare in love\"

Okej, men de lurar ingen alls!

Möts med blickar och stannar
stilla
nära

De säger inget och får ingenting sagt
Och stunden är borta
när någon stannar eller går

Ögonblicket
blicken
som sa att allt var okej
som talade sanning

Bara beundrare av varandras skönhet

En inre bild
i väntan på ett mirakel
och ett initiativ
som borde varit bådas
men som aldrig kom




Fri vers av Lana
Läst 352 gånger
Publicerad 2007-01-10 01:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lana
Lana