Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

en ovanlig dag


alla familjer
rycktes upp i luftens rum
hus efter villa

de seglade högt
höll hårt varandra i hand
där ovan molnen

och himlen var blå
innan allt förvandlades
till en grå vardag

men det kanske var
markmolnens regntunga färg
på vägen mot mark

när huset landat
fanns ingen förvåning kvar
bara ren yrsel

för vem hade trott
att de skulle flyga hus
upp

och ned igen




Fri vers av Hans w-art Westlund VIP
Läst 321 gånger
Publicerad 2007-01-14 12:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hans w-art Westlund
Hans w-art Westlund VIP