Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hej jag heter Lina, jag är lite ful och udda, vad heter du?

Detta är en hyllning till mig själv för att jag nästan klarar av
Alla skrattande idioter som tror att de är bättre än mig

Jag är bra om jag vill, faktiskt

Och jag kan kyssas bäst av alla om jag hade
Haft någon att kyssa

Bara för att ni råkar gilla konstiga kläder och
Konstiga höga skor så är jag ful

Och bara för att ni råkar gilla smink och
Vad det nu heter så är jag lite udda och onormal

Och bara för att jag fick 190 poäng i skolan
Kan jag aldrig bli någon

Och bara för att jag försökte klara av någonting
Så blev det tvärtom

Och bara för att jag inte är Katarina eller vad fan hon heter
Så måste man hålla för näsan och säga dumma saker till mig

Och bara för att jag har skrivit om detta så många gånger nu
Så ska jag kasta en tallrik med mat på Katarina imorgon




Fri vers av hymerito
Läst 523 gånger
Publicerad 2007-01-10 20:26



Bookmark and Share


  Lollan_
Jättebra! Blev glad av den här texten!
Stå emot, stå emot, så emot!
Det är ju egentligen verkligen hemskt att ha det sådär.
Usch, det är så elakt, jag blir arg av att vissa har det så.
Slutet var riktigt bra också, först är det lite sorgset och man blir ledsen och så, sen kommer slutet och då börjar man nästan skratta, för att det är så bra. Gillar denna väldigt mycket :)
2007-01-13

    stellaa
för det första vill jag bara säga att du är strålande poet som verkligen skriver dikter som fastnar. flera av dina dikter går jag runt och tänker på.
och hej föresten, jag heter stella och känner precis lika dant! kram
2007-01-13

    Oprofessionell
Jag heter Malin :). Förövrigt så var denna grymt bra
2007-01-11

    kun
Kasta gammal mat!
2007-01-10

  Lithia
Klart att du är bra! Du skriver fantastiskt, så starkt, nära och ocensurerat. Och det är bra att du vågar vara dig själv. Ingen annan ska kunna tvinga dig till något annat. Du är underbar och unik, precis som du är.
Jag gillar verkligen slutet :) Gör det, hon förtjänar det säkert.
2007-01-10
  > Nästa text
< Föregående

hymerito