Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Men jag kommer alltid att älska Di...na händer

 

 

Rädd för att erkänna att jag

verkligen älskade-dig

byter jag ut älskar mot hatar

ensam i mitt mörka rum

lutad emot väggen-

täckt utav skuggor från förr

och tårarna rinner

likt snöflingor i natten-

 

frosten pryder mina läppar

och jag skakar och önskar så-

att jag skall kunna skaka av

tankarna på dig

men det funkar aldrig

 

och det får mig endast att tänka-

på dig dessto mer




Fri vers av Flickan*i*L*för*Lycka*
Läst 170 gånger
Publicerad 2007-01-11 01:05



Bookmark and Share


    ej medlem längre
skrev fel. . menar händer. . .*
2007-01-11

    ej medlem längre
Vad fint du formulerar den här känslan*
Jag vet vad du menar*
Händer som vidrör talar sitt egna språk*
jag kände sådan händer en gång.
Dem saknar jag. . .
2007-01-11
  > Nästa text
< Föregående

Flickan*i*L*för*Lycka*
Flickan*i*L*för*Lycka*