Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Efter tolv och du, finns ännu inte

 

 

Klockan passerar tolv och du finns ännu inte

utanför mina tankar i min ensamhet

rosor vissnar och jag ger nästan upp att vänta, på dig

men fortsätter diskret hårdhänt att tortera mig-själv

med alla tankar på dig




Fri vers av Flickan*i*L*för*Lycka*
Läst 212 gånger
Publicerad 2007-01-11 01:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Flickan*i*L*för*Lycka*
Flickan*i*L*för*Lycka*