Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När jordens alla murar börjar skaka..

 

 

Så vet jag att du finns här, för mig

och jag kan förlita mig på dig

Du anar inte hur jag älskar dig

ditt allt, önskar så att orden vara sanna

och du var här för att stanna

 

Men du måste gå

säger till mig att jag måste förstå

men det kan jag inte!

hur mycket jag än försöker

så kan jag inte förstå

varför livet måste vara så

att alla de vi älskar måste lämna oss

och gå

 

men du, du går

 

ändå




Fri vers av Flickan*i*L*för*Lycka*
Läst 196 gånger
Publicerad 2007-01-11 01:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Flickan*i*L*för*Lycka*
Flickan*i*L*för*Lycka*