Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När njutningen är allt

 

 

Kan inte sluta tänka på dina perfekta läppar

mörka blick och välsvarvade vältalande händer

hur de tillsammans med läpparna följer varje kurva

och vi kysser varandras berg

mina två som du älskar

och jag bestiger dig, din kraftfulla

 

med dig

är njutningen allt, för alltid




Fri vers av Flickan*i*L*för*Lycka*
Läst 296 gånger
Publicerad 2007-01-11 01:47



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Mycker vackert o erotiskt
2007-01-11

  Freeman
Mer sånt här på poeter-sidan! Mycket bra!
2007-01-11
  > Nästa text
< Föregående

Flickan*i*L*för*Lycka*
Flickan*i*L*för*Lycka*