Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Barn

 

 

Ögon blå

som sommarhimlen oklädd i moln

alldeles blå, inga moln pryder ditt leende

och jag blir så lycklig bara av att se på dig




Fri vers av Flickan*i*L*för*Lycka*
Läst 254 gånger
Publicerad 2007-01-11 02:01



Bookmark and Share


  Lena K Nilsson VIP
Fin!
2007-01-11

  Azerola
Vacker och talande text! Ja det väcker verkligen barnet inom en. tack!
2007-01-11

    ej medlem längre
Fin text!!!
2007-01-11

  Freeman
Det är barnet i dig själv du ser...det vackra i ditt inre som återspeglas i barnet du möter. Underbart vackra ord!
2007-01-11
  > Nästa text
< Föregående

Flickan*i*L*för*Lycka*
Flickan*i*L*för*Lycka*