Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Som Frankenstein

 

 

Framför spegeln står jag nu

ihoplappad och ihopsydd flera tusen gånger om

ibland undrar jag om det ens är mina bitar de syr på

 

för efter alla spruckna sår genom år och da\'

så känns det inte längre som jag

men jag antar att jag aldrig var något bra ändå

så jag låter mig själv gå

 

och kvar blir jag, som deras ofullständiga skapelse




Fri vers av Flickan*i*L*för*Lycka*
Läst 156 gånger
Publicerad 2007-01-11 02:34



Bookmark and Share


    Nicklas VIP
Du är aldrig ofullständig. DU är helt underbar. Om du nu har massa ärr på din utsida, så döljer du dem bra. För du är definitionen av vackert. Har jag ens skådat ett vackrare ansikte? Det tror jag inte.

Din insida, är helt otrolig. Den må vara sårad, men den är så perfekt.

Du är värd all lycka på denna jord. Du är inte Frankenstein, utan snarare en underbar ängel.
2007-01-11
  > Nästa text
< Föregående

Flickan*i*L*för*Lycka*
Flickan*i*L*för*Lycka*