Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Men de kommer aldrig hem igen

 

 

Huset står tomt

alla småtomtar spattserar

ensamma i huset andas

mellan gröna växter-av porslin

familjen är inte hemma

 

förlorade på en väg inte långt hemifrån

men de kommer aldrig hem igen

och ingen vet var de stackars tomtarna

ska bo nu, ingenstans att leva

om inte de lever också

 

även ting med hårda skal kan bli beroende

och dö av smärta




Fri vers av Flickan*i*L*för*Lycka*
Läst 230 gånger
Publicerad 2007-01-11 13:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Flickan*i*L*för*Lycka*
Flickan*i*L*för*Lycka*