Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du ser inte hur jag ler

 

 

Spenderar all din tid

Att söka ett liv

Du redan har

Utan att du ser

Allt som du har kvar

Men du ser inte hur jag ler

Ett leende för dig

Och för din styrka

 

Jag beundrar dig

För att du är den du är

och ingen är väl lika otrolig, som du




Fri vers av Flickan*i*L*för*Lycka*
Läst 202 gånger
Publicerad 2007-01-11 15:38



Bookmark and Share


  Freeman
Helt underbar dikt!!! Tack för att du låter oss andra le oss genom dagen!
2007-01-11
  > Nästa text
< Föregående

Flickan*i*L*för*Lycka*
Flickan*i*L*för*Lycka*