Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

farväl sverige


kom bror, rym med mig.
bara du och jag,
som förr.
kom vi rider mot skymningen
på en vit häst
som mio min mio,
mot en ovetande
framtid

kom bror, rym med mig.
du är min beskyddare,
och jag är din blodsyster
i vått och torrt
i nutid i framtid
i evighet

vi kan
sova hela dagarna,
och bara äta pasta.
vi kan
höja volymen
på vår stereo,
som du bär på axeln
utan att grannar
klagar.
för vi går
på en öde ö
mitt i atlanten.

kom bror, rym med mig
låt mig få leva i din trygghet
låt mig aldrig få leva utan
dig bror




Fri vers av L.S
Läst 321 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-01-19 18:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

L.S
L.S