Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

i väntan på vadå

hela tiden
väntar jag
jag väntar
och väntar
och väntar
men det händer ju aldrig


hela tiden
väntar jag på det där stora ögonblicket som ska ändra allting om ska vända allting
upp och ner
ner och upp
bak och fram
fram och bak
samt lite snett åt vänster


jag väntar på
kärlek
på tidvattensvågor
av,
av
känslor på personen som ska komma och trycka på min personliga play-knapp
men allt jag får är
nu är det måndag
igen
tvätten ska göras en gång i veckan
och om man inte dammsuger så fastnar saker i mattan



men hela tiden
väntar jag för du måste ju finnas
där ute
någonstans




Fri vers av Ida2
Läst 308 gånger
Publicerad 2007-01-11 18:34



Bookmark and Share


  Albert
du lyser!
det där partiet i slutet om tvätten och dammsugaren gör allting så tydligt

är ni flera som skriver av dina kompisar?
det här är ju kul.
2007-01-15
  > Nästa text
< Föregående

Ida2
Ida2