Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
du behöver inte skrika, du behöver inte synas, jag älskar dig för den du är.


Du och din Fåfänga




Du tar alltid den sena spårvagnen,
bara för att vara säker
på att alla ser dig när du kommer in i klassrummet.


Du ropar alltid högst i korridoren,
bara för att veta
att ingen undgår att höra dig.


Du måste vara säker på att alla älskar dig,
bara för att känna
att du betyder något, att du inte är glömd.




jag älskar dig ändå




Fri vers av A Ocean
Läst 511 gånger
Publicerad 2007-01-11 19:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

A Ocean
A Ocean

Mina favoriter
Fast det redan hänt..