Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

på momangen

på momangen

vill jag att min motivation ska bubbla inom mig
jag vill att solen ska värma mina frostiga fönster
att min kurrande mage skall möta tillfredsställelse

nu på en gång studds

vill jag att dagen ska visa sig lyckad
att min kära ringer mig med en mastodont förklaring av sin kärlek till mig
eller åtminstone säger nåt litet rart?

 

tycker du jag begär för mycket?

PESSIMISTKONSULT

jag begär ju bara vad jag förtjänar... nästan förtjänar
för jag förtjänar mer

 

SÅ DET SÅ




Fri vers av Xena
Läst 212 gånger
Publicerad 2007-01-12 09:05



Bookmark and Share


  Christine
Klart att du förtjänar mer! Och det gör alla! Själv sitter jag bara och väntar på att han ska höra av sig, men det slutar alltid med att det är jag som gör det iaf, varför är det så? Och du skriver så bra!
Kärlek och respekt!
2007-01-15
  > Nästa text
< Föregående

Xena