Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Flickan bakom skuggan, av livet

 

 

Bakom ett draperi klätt i glittrande paljetter av plast

en falsk ridå för att dölja flickan där bakom hela livet

Den lilla sorgsna söndergråtna flickan

sittandes på den brända pallen

i hörnet av rummet i mörkret

 

 

I skuggan av hela världen

tyst gråtandes skrikandes

inombords simmar små änglar i stormande vatten

drunknande och de drar henne med sig, ner

 

Bakom ridån sitter flickan så sönderslagen

och slagen de blir endast fler, för varje dag

och denna lilla flicka vill inte leva mer

men hon är fast, fången i ett sjunkande skepp

ett flygplan som endast kan störta, ner-

i avgrundens mitt

 

Men ingen vågar se

levande-rädda för

att bli förstörda för livet

sårade in i grunden

att faktiskt Behöva

Känna smärtan

 

även de är fångar

fångar i sina egna hjärtan




Fri vers av Flickan*i*L*för*Lycka*
Läst 191 gånger
Publicerad 2007-01-12 16:36



Bookmark and Share


    Nicklas VIP
nästan så att jag vill uttrycka mig såhär "shit!". Men jag ska försöka att göra det på ett annat sätt.

För det första, sättet du skriver på. Makalöst. Du griper tag i mig när jag läser.. känns, hm.. som om att en film spelas i skallen. Underbart!

Sedan är innehållet och budskapet riktigt smärtsamt. Det skaver i hjärtat.

Men du skriver ju så otorligt bra!

Poeten nr 1- enligt lilla mig!
2007-01-12
  > Nästa text
< Föregående

Flickan*i*L*för*Lycka*
Flickan*i*L*för*Lycka*