Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Isande kärlek

 

 

Isiga blickar

 

en knuten hand slår igenom

 

och jag spricker




Fri vers av Flickan*i*L*för*Lycka*
Läst 322 gånger
Publicerad 2007-01-12 17:06



Bookmark and Share


  Azerola
Genomskådar allt. Mycket talande och väldigt bra.
2007-01-14

    Nicklas VIP
De två sista raderna (av totalt 3 :D ) är en bra beskrivelse på hur det känns, när någon man älskar oerhört mycket sårar en.

Mycket bra skrivet!
2007-01-12
  > Nästa text
< Föregående

Flickan*i*L*för*Lycka*
Flickan*i*L*för*Lycka*