Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hittade en massa bilder från de två senaste sommrana med Loka. härliga sommarminnen(men kunde tyvär ej ha med en bild här för de var tydligen för stora o jag begriper mig inte på sånt).


Sommarminnen


Jag minns de dagar av lycka
då solen ännu sken
jag kan fortfarande känna och tycka
att din hand var så barnsligt len

Hur vi lekte hela dagen
och jag lärde dig simma som en fisk
du blev så brun om magen
när jag tog hand om tornet av disk

Vi dansade runt stora eken
och letade blåbär tills vi var så trötta
allt vi gjorde var värsta leken
när du lärde dig cykla fick jag dig stötta

Du lärde dig skriva och knyta
inte bara det du kan så mycket mer
ja nu kan du till och med flyta
och tur är väl det när sommarbaden bara blir fler




Fri vers av Elie
Läst 277 gånger
Publicerad 2007-01-12 19:55



Bookmark and Share


  Freeman
Skiner som en sol när jag läser denna...UNDERBARA SOMMARMINNEN som smittar lika mycket som allt annat underbart du skriver!!! <3
2007-01-12
  > Nästa text
< Föregående

Elie