Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Älskling jag tror att vi faller

 

 

 

Stående i varandras armar

kyssar så ömma och underbara

kan stå i timmar och bara känna

dina armar runt och bara krama-

om hela min värld, som är dig

 

Men molnet vi svävade på

tunnades ut, smärtan kom

och våra tårar vägde helt enkelt för mycket

 




Fri vers av Flickan*i*L*för*Lycka*
Läst 240 gånger
Publicerad 2007-01-12 21:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Flickan*i*L*för*Lycka*
Flickan*i*L*för*Lycka*