Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livet - mitt i denna värld

Varför inte bara strunta

i alla konventioner

bara vara sig själv

för att man trivs med sig

känner världen mig eller

känner jag världen

jag vet hur den ser ut

med all sin ondska

all sin häsnynslöshet

med allt sitt hat

och all sin slösande

KÄRLEK

Livet - mitt i denna värld

är det mest komplicerade

som någon levande varelse

kan uppleva

samtidigt som det är

det enklaste, lättaste

härligaste som finns




Fri vers av britt-marie VIP
Läst 261 gånger
Publicerad 2007-01-12 21:49



Bookmark and Share


    Bim
Ja,så sant.hälsn.Bim
2007-01-12

  Lilla My* VIP
Du det stämmer och du beskriver bra!!*
2007-01-12
  > Nästa text
< Föregående

britt-marie
britt-marie VIP