Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

till lyckorus... född

fjärilar .. ovanför oss ler..
vi är .. evighet ..
fångade i änglars ... hov..

likt dun... svävande ... lätt
genom .... moln .. av lycka
landar du .. mjukt ..

till toner .... av ..symfoni
bunden .... till . fri..
ny .. född...

 till

L Y C K O R U S




Fri vers av Fredric
Läst 454 gånger
Publicerad 2007-01-12 23:31



Bookmark and Share


  Sanningsägaren VIP
ja.. lyckan
skiner genom hela
texten
nyfödd
ja
underbart!
2007-01-13

  stefan.g
Härlig att läsa......
2007-01-12
  > Nästa text
< Föregående

Fredric
Fredric