Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att se livet från den mörka sidan.

Att se livet från den mörka sidan skulle blända dig,
När du väl ser livet från den ljusa.




Fri vers av Electra von Spindelben
Läst 302 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-01-13 00:52



Bookmark and Share


  Fredric
Gillar valet av bild till dina ord.. men skulle det blända mig, om den mörka sidan var del av mig?
2007-01-13
  > Nästa text
< Föregående

Electra von Spindelben
Electra von Spindelben