Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett liv utan dig.

Som ljuset utan mörkret,
Vatten utan land.
Natten utan dagen.

Som kul utan tråkigt.
Musik utan ljud.
Världen utan lagen.

Som en äng utan blommor.
Galaxen utan stjärnor.
Som smärta utan ont.
Och ett liv utan dig,
skulle bara vara tomt.




Fri vers av Electra von Spindelben
Läst 282 gånger
Publicerad 2007-01-13 01:37



Bookmark and Share


  figurett
Så vackert beskriver du dig själv, väl? Luta dig mot dig!
2007-01-13
  > Nästa text
< Föregående

Electra von Spindelben
Electra von Spindelben