Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

du påminner om ...... då..

i ditt ansikte såg jag
dig
ett kapitel som inte
lästs klart

dragen av bedragen
följer mig
varje dag och natt
i drömmen

du finns tydligt inom
allt
som påminner om




Fri vers av Fredric
Läst 470 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-01-13 02:10



Bookmark and Share


    stålmannen
Gillar detta.
2010-08-01

  durr
ja eller huR?Skuld.Det är svårt.
2009-01-10

  Laijza
mycket bra!
2007-01-13
  > Nästa text
< Föregående

Fredric
Fredric