Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vackra ord

Alla vackra ord.
Lägger dem nära hjärtat
och vårdar dem ömt.
Plockar fram dem
den dagen orden tar slut....




Fri vers av Tezz
Läst 232 gånger
Publicerad 2007-01-13 08:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tezz

Mina favoriter
skavsår.