Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DU!

Solens varmt stålar,
är som dina kramar mot min hud.

Vindens lätta beröring,
är som dina pussar mot min kind.

Dagens ljus,
är som du,
när du lyser upp min dag.

Trädens sus,
är som dina viskningar i mitt öra.




Fri vers av Tezz
Läst 507 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-11-03 15:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tezz

Mina favoriter
skavsår.