Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Farväl farmor

Farväl lilla farmor,

Jag älskar dig stort.



Ditt liv fångade mig,

som en saga.

Jag lyssnade o försökte förstå,

men allt var så stort.



Beundrar och tänker på allt som du gav.

Tänk att vaniljglass kan smaka så bra!

och

Att pyssla i köket är så rätt,

när man har en farmor som lagar en god maträtt.

och

Att gå på upptäcktsfärd på vinden kan fånga mig så,

bara för att man hittar något som tillhörde dig och dina syskon som små.

och

Att svartvita foton från en annan tid,

har en historia som jag aldrig tröttnar att höra på.

och

Att turen i trädgården,

inte bara visar gräs,

utan att vi faktiskt hittar något som

håller oss kärt.



Det sista andetaget!

Var det som en suck?

Eller gjorde det ont, som huvudet mot en puck?



Min hjälte har nu vidare gått.

Det är allt annat än grått.

För var du nu än är,

lyser du upp min atmosfär.





Så nu säger jag tack!

För all din kärlek.

För allt du gjort.



Farväl!

Vi ses i Nangijala!




Fri vers av Tezz
Läst 704 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-10-19 20:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tezz

Mina favoriter
skavsår.