Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
När allt gör ont, man gör allt för den man älskar, men allt man får.... är ingenting.


Ligg!!!

Ligg, skriker du!
- och den ligger!

Ligg!
Skakandes, som en rädd hund, ligger den!

Ligg, ligg, ligg!
- och den ligger,
tyst, stilla, utan andetag

LIGG!
- Den spelar död!


Men, tåren i ögat avslöjar dess liv....

Du stampar, krossar och förgör!

För, det man inte minns,
har aldrig hänt.
Har det aldrig funnits,
Finns inget att sudda ut....




Fri vers av Tezz
Läst 647 gånger
Publicerad 2007-11-28 07:11



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Nej. Det är bara minnena som kan plåga. Eller hugsvala...
2007-11-29

    shedvil
fan spring nu....
2007-11-28
  > Nästa text
< Föregående

Tezz

Mina favoriter
skavsår.