Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ondska

Det onda matas,
med elakheter.

Den skrattar av lycka,
i din olycka.

Gottar sig i dina tårar.

Flinar åt din smärta.

Allt du ville var att bli älskad




Fri vers av Tezz
Läst 505 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-11-25 20:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tezz

Mina favoriter
skavsår.