Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Troll

Det går troll i mitt liv,
de smyger runt.

Tisslar, tasslar.

Om allt jag säger, allt jag gör.

Själper mig i min vardag.
Så allt blir fel.

Viskar i mitt öra om natten.
Så att jag drömmer
och
sover en orolig sömn.

Men jag vet att ni finns där!Här!
Så försvinn!







Fri vers av Tezz
Läst 498 gånger
Publicerad 2007-11-12 19:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tezz

Mina favoriter
skavsår.