Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Smälter

Smälter,
av dina ord.

Av din närhet.

Av dina andetag som är nära min hud.

Smälter,
av dina läppar som vandrar över min kropp.

Av dina händer, som rör så lätt.

Av din blick, som äter allt inom mig.

Smälter,
av din tunga som gör allt så rätt.

Av hur du rör dig nära, närmare mig.

Av tanken på dig!

Smälter av din existens!




Fri vers av Tezz
Läst 511 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-12-06 20:23



Bookmark and Share


  Arcadia1
Det börjar verka kärlek banne mig....
2008-04-05

  Just Emotions
wow.. den här gillar jag skarpt!!
2008-03-22
  > Nästa text
< Föregående

Tezz

Mina favoriter
skavsår.