Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hastighet...

Som ett långsamt modem,
om jag byter till ett snabbare.
Kanske jag kan springa från dig....




Fri vers av Tezz
Läst 496 gånger
Publicerad 2007-11-05 20:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tezz

Mina favoriter
skavsår.