Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Miss between har hittat sin plats. Vid de smallest. Så att hon kan stråla.

Så litet.

\"Kunde man väll inte ana?\"
\"Nej, verkligen inte\"
\"hahaha\"

Så litet.
Kunde bli stort.
Större än.
Än.
Än dig.

\"Hon blir säkert mindre nån gång också.\"
\"Det får vi hoppas\"


Arnas har ni ingen chans.




Fri vers av Ida2
Läst 334 gånger
Publicerad 2007-01-13 14:50



Bookmark and Share


  Albert
snygg rubrik! mycket snygg! (men ska du inte stava "de" "the" istället?) eller är det meningen att det ska vara "de" (ja det låter ju så egentligen)
2007-01-15
  > Nästa text
< Föregående

Ida2
Ida2