Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I din närhet blir jag stel och kan inte prata

\"Hej\"
\"Hej\"
\"Hur mår du\"
\"Jag mår jätte bra, hur mår du själv?\"

Fan fan fan. Jag mår ju helt jävla piss!
Hur ska jag kunna säga.
Inte ens en simpel fråga om hur jag mår.
Kan jag besvara.
Rätt.


\" Jag mår bra, men måste gå nu\"
\"Okej, vi ses\"
\"Ja det gör vi *Kram*\"
\"Hejdå\"


Kramade han inte mig?
Kramade jag tillbaka?. Nej.

Ååå! Hur svårt kan det vara.

Min kropp följer mig inte.
Jag blir som stel i din närhet.

Hur ska jag kunna säga.

\"Jag älskar dig.\"


*Offline*




Fri vers av Ida2
Läst 344 gånger
Publicerad 2007-01-13 15:21



Bookmark and Share


  Albert
oj, oj oj den här säger ju otroligt mycket...
frågan: Var kan man slappna av å va sig själv?
och när kan man det inte?
"Min kropp följer mig inte" är så bra uttryckt
och... att det ska va så när man är kär! det är ju så bakvänt!
Det skulle ju va tvärtom, enkelt och äkta. Men det är det inte, och det beskriver du så äkta
2007-01-15

  Lilla trollet
Oj, här känner man sig definivit igen sig..
2007-01-14
  > Nästa text
< Föregående

Ida2
Ida2