Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Pianospelningarna, det finaste. Jag lovar

Pianot framför mig.
Jag spelar den finaste låten jag kan.

Och du kan inte stoppa mig.
Vad du än kommer göra.
Slutar jag aldrig spela.

Det är mitt finaste.
Jag lovar!


Vad du än gör.
Fortsätter jag spela.

För dig.




Fri vers av Ida2
Läst 355 gånger
Publicerad 2007-01-13 15:25



Bookmark and Share


  Albert
jättebra! enkel berättelse, tydliga känslor, Mycket bra!
2007-01-15
  > Nästa text
< Föregående

Ida2
Ida2