Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hans ord träffar mig

Fortfarande träffar hans ord
med en oemotståndlig kraft
bäddar in mig i trygghetens bomull
orden har en lugnande effekt
efter mera än trettio år
ger mig ro och jag vill bara vara,
bara vara i hans famn
och få höra orden om och om igen
den odödliga frasen
Jag älskar Dig




Fri vers av britt-marie VIP
Läst 220 gånger
Publicerad 2007-01-13 16:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

britt-marie
britt-marie VIP