Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tvinga mig inte att stänga ännu en dörr

 

 

Mitt hjärta räcker inte

till att älska dig

du blir aldrig nöjd

förrens du är till himlen höjd

 

Snälla du stäng inte ännu en dörr

du klämmer alltid mitt hjärta mellan

och jag kan inte laga det igen

mina fingrar darrar för mycket

och mina tårar saltar mina sår

kan inte gå igenom det här igen år efter år

 

Snälla tvinga mig inte

att stänga ännu en dörr

och förlora dig




Fri vers av Flickan*i*L*för*Lycka*
Läst 245 gånger
Publicerad 2007-01-13 18:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Flickan*i*L*för*Lycka*
Flickan*i*L*för*Lycka*