Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Finner inga svar..

Jag frågar mig själv

var dag

Varför stannar jag kvar

 

 

Det har jag ej svar på

 

 

Vad är det som är så speciellt med dig

vad är det du gör

 

Det vet jag ej

 

 

 

Du bara finns där

finner inga ord på hur speciell du är för mig.

 

 




Fri vers av Nettisch
Läst 437 gånger
Publicerad 2007-01-13 23:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nettisch
Nettisch