Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tårar för allt

 

 

Tårar skimrar ofta vid mina blå ögons kant

vid min uttorkande röda muns mynning

tårar för allt det du aldrig tyckte att vi var

för det du aldrig såg i mina ögon

för alla slag du slog utan att bry dig

 

och jag gråter ofta floder

vilka dränker mig i dopfuntet

för varje gång jag dött och återuppstått

för du fanns i mitt hjärta, bakom mitt ödes ögon

redan då, dig som jag älskat så

 

Tårar rinner ofta, blodet silar mellan tänderna på dig

för du bet i sönder mitt hjärta med dina ord och falska löften

de du aldrig höll och inte ens brydde dig

att tala sanning om

 

innan jag tvingades lämna dig

för att kunna leva




Fri vers av Flickan*i*L*för*Lycka*
Läst 240 gånger
Publicerad 2007-01-14 16:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Flickan*i*L*för*Lycka*
Flickan*i*L*för*Lycka*