Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Från gungan där jag bor

 

 

Inga stjärnor

naken himmel

av flytande moln

knappast tagbara

utom räckhåll

för alla andra, utom mig

 

För för första gången i mitt liv

kan jag nu nå stjärnorna

 

från gungan där jag bor




Fri vers av Flickan*i*L*för*Lycka*
Läst 207 gånger
Publicerad 2007-01-15 01:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Flickan*i*L*för*Lycka*
Flickan*i*L*för*Lycka*